Minden ami repül

Repülők

Kevesebb sárga szín, több extra szolgáltatás a Ryanairnél

2016. április 12. 15:02 - Szecsei Tamas

Ryanair hírek

Folytatja a három éve bevezetett "Always getting better" elnevezésű szolgáltatásjavító csomagját a Ryanair, 2016-ban a kabin felújítására és az extra szolgáltatásokra helyezik a hangsúlyt.

A légitársaság lapunkhoz lejuttatott közleménye szerint ebben az évben amellett, hogy a kerozin árának csökkenése miatt olcsóbb jegyeket kínálnak majd, felújítják a gépek kabinját is. Egyebek mellett vékonyabb üléseket építenek be, amely a lábméret növekedését is eredményezi, lesznek ruhaakasztók az üléseken, LED-es kabincvilágításra térnek át és csökkentik a sárga szín mértékét is.

Az utazók a Ryanair mobilapplikációjából értékelni tudják majd a járatot, illetve a személyzetet is. A változások érintik a csomagokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is, a cég 108-ról 6-ra csökkenti a poggyász opciókat és csoportos foglaláshoz külön aloldalt készítenek.

A Ryanair új 2016-os unifomja vagyis kabin ruházata.

Michael O'Leary, a Ryanair szabadszájú vezérigazgatója legújabban Kelet-Európát vette céljába, és a Wizz Air hegemóniájának megtörését tűzte ki célul.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamirepul.blog.hu/api/trackback/id/tr428595292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása